Malzemeler:
- 3 y.k. ayçiçek yagi
- 500 gr tavuk cigeri (temizlenmis)
- 1 ç.k. pul biber
- 1 t.k. tuz
- Bir tutam kiyilmis maydanoz
- 1 adet sogan
- 1 y.k. ayçiçek yagi
- 1 y.k. sumak
- Tuz
Hazirlanisi:
1) Temizlenmis tavuk cigerlerini yagda soteleyin
2) Üzerine tuzu ve pul biberi ekleyin
3) Tamamen pisen cigerleri atesten alin, kiyilmis taze maydanozu ekleyip sogumasi için bir kenarda bekletin
4) Sogani piyazlik dograyin ve tuzla ovun
5) Soganlari sudan geçirip kaseye alin ve üzerine ayçiçek yagi ve sumak ekleyip sogumus olan cigerlerin yaninda servis edin
Afiyet olsun :)
24 Nisan 2016 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder