Malzemeler:
- 500 gr haslanmis barbunya
- 1 adet havuç
- 1 adet patates
- 1 adet sogan
- 1 dis sarimsak
- 2 adet domates
- 1 t.k. biber salçasi
- 1 s.b. su
- 3 y.k. zeytinyagi
- 1 adet kesme seker
- Tuz
- Limon suyu
- Bir tutam ince kiyilmis taze maydanoz
Hazirlanisi:
1) Bir tencerede ince dogranmis sogani ve sarimsagi zeytinyaginda soteleyin
2) Küp seklinde dogranmis patatesi, havucu ve domatesleri ekleyip kavurmaya devam edin
3) Üzerine biber salçasini ve barbunyalari ilave edin
4) Son olarak suyunu, sekerini ve tuzunu katip pismeye birakin
5) Koyu telveli bir kivam aldiginda altini kapatip sogumaya birakin
6) Servis ederken üzerine maydanoz ve limon suyu ekleyin
Afiyet olsun :)
20 Nisan 2016 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder