Malzemeler:
• 1 adet soğan
• 500 gr bezelye
• 300 gr tavuk göğsü
• 1 adet domates
• 1 y.k. margarin
• 2 y.k. sıvı yağ
• 1 y.k. domates salçası
• 1 y.k. acı biber salçası
• 1 t.k. kırmızı toz biber
• 1 y.k. tuzlu sebze çeșnisi
• Karabiber
• Sıcak su
Hazirlanisi:
Tencerenin içine sıvı yağ ve margarin alıp eritin. Margarin eridikten sonra doğranmıș soğanı ekleyip kavurmaya bașlayın. Üzerine tavukları ekleyin ve kavurmaya devam edin. Bezelyeleri, doğranmış domatesi, salçaları, kırmızı toz biberi, tuzlu sebze çeșnisini ve karabiberi ekledikten sonra biraz karıștırın ve sıcak suyu ilave edin. Tencerenin kapağını kapatıp yemeği kısık ateşte pişmeye bırakın. Yemeğiniz kıvama geldikten sonra servis edebilirsiniz.
NOT: Yemeğinize isteğe göre havuç ve patates ekleyebilirsiniz.
Afiyet olsun :)
12 Nisan 2016 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder