23 Nisan 2016 Cumartesi

YAHNI (kusbasi etli)

Malzemeler:
- 500 gr dana kusbasi
- 6 adet orta boy sogan
- 2 adet sivri biber
- 1 adet chili biberi
- 2 adet domates
- 1 adet kesme seker
- Tuz
- Karabiber
- 1/2 ç.b. ayçiçek yagi
- 1 t.k. kirmizi toz biber
- 2 dis sarimsak
- 1 y.k. domates salçasi
- Sicak su

Hazirlanisi:
1) Dana kusbasilari yagda soteleyin
2) Üzerine sarimsagi, sekeri, salçayi ve toz biberi ekleyip kavurmaya devam edin
3) Iri dogranmis soganlari, biberleri ve domatesleri ekleyip suyunu ilave edin
4) Tuzu ve karabiberi katip etler iyice pisene kadar pisirin

Afiyet olsun :)

0 yorum:

Yorum Gönder