Malzemeler:
- 500 gr kusbasi tavuk gögsü
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 2-3 adet yesil biber
- 1 kutu konserve mantar
- 2 y.k. ayçiçek yagi
- 1/2 ç.b. chili sos
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Tavuk gögsünü karabiber ve tuzla tatlandirip yag ile birlikte wok tavasina alin ve pisirin
2) Pisen tavugu yagini tavada birakarak bir kaba aktarin
3) Ayni tavada sirasiyla küp seklinde dogranmis sebzeleri soteleyin
4) Üzerine chili sosunu ekleyip karistirin
5) Son olarak pismis olan kusbasi tavuk gögsünü tavaya aktarin, yemegi güzelce harmanladiktan sonra sicak servis edin
Afiyet olsun :)
11 Temmuz 2017 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder