7 Temmuz 2017 Cuma

SPAGHETTI BOLOGNESE

Malzemeler:
- 1 adet küçük sogan
- 3 adet küçük havuç
- 5 adet sivri biber
- 1 dis sarimsak
- 200 gram dana kiyma
- 3 adet domates
- 1 adet kesme seker
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1/2 çay bardagi ayçiçek yagi
- Tuz, karabiber

- 1 paket haslanmis spaghetti

*Üzeri için: rendelenmis kasar peyniri

Hazirlanisi:
Küp dogranmis soganlari ve havuçlari kavurun. Üzerine ince dogranmis biberleri ve sarimsagi ekleyin. Kiymayi ilave edip kavurmaya devam edin. Son olarak domatesleri, salçayi ve baharatlari ekleyip pismeye birakin. Domatesler hafif suyunu çektikten sonra sosu haslanmis spaghetti ile servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun :)

0 yorum:

Yorum Gönder