Malzemeler:
- 2 adet kabak
- 1 adet sogan
- 1 adet havuç
- 1 adet patates
- 1 adet sivri biber
- 1 adet domates
- 1 dis sarimsak
- 250-300 gr tavuk gögsü
- 1 y.k. margarin
- 2 y.k. ayçiçek yagi
- 1 t.k. domates salçasi
- Tuz, karabiber, köri, tavuk baharati
- Sicak su
Hazirlanisi:
1) Ince dogranmis sogani yagda soteleyin
2) Üzerine tavuk gögsünü ve ezilmis sarimsagi ekleyip sotelemeye devam edin
3) Sebzeleri küp seklinde dograyip ilave edin
4) Salçayi ve baharatlari katip 2 dakika kadar daha soteleyip sicak suyunu ekleyin ve yemegi kisik ateste pismeye birakin
Afiyet olsun :)
15 Ağustos 2017 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder