Malzemeler:
- 1 kg tavuk gögsü
- 2 y.k. yogurt
- ¾ ç.b. ayçiçek yagi
- 1 t.k. domates salçasi
- 1 t.k. tavuk baharati
- 1 ç.k. nane
- 1 ç.k. kekik
- 1 ç.k. kirmizi toz biber
- 2 ç.k. tuz
- 2 ç.k. karabiber
- 2 adet sivri biber
- Cöp sis
*Kizartmak için: ½ ç.b. ayçiçek yagi
Hazirlanisi:
1) Tavuklari iri küpler seklinde dograyip bir kaba alin
2) Baska bir kabin içinde kalan malzemeleri karistirin ve tavuk parçalarina ekleyip harmanlayin
3) Kabin üzerini streç filmle örtüp buzdolabinda 3-4 saat dinlendirin
4) Marine edilmis tavuklari iri parçalara bölünmüs sivri biberlerle birlikte sise dizin
5) Tavuk sisleri kizgin yagda kizartip sicak servis edin
Afiyet olsun :)
11 Aralık 2018 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder