Malzemeler:
- 4 adet kabak
- Kizartmak için ayçiçek yagi
- 3 adet rendelenmis domates
- 1 y.k. zeytinyagi
- 1 dis ezilmis sarimsak
- 1 tutam kiyilmis maydanoz
- 1 adet kesme seker
- Tuz, karabiber, kirmizi toz biber
Hazirlanisi:
1) Kabaklari yikayip iri küpler halinde dograyin ve kizgin yagda kizartin
2) Kizaran kabaklari kagit havluyla kaplanmis tabaga alin ve sosunu hazirlayin
3) Sos için rendelenmis domatesleri yag ve sarimsak ile birlikte tavaya alip kalinlasana kadar kaynatin
4) Üzerine sekeri, baharatlari ve kiyilmis taze maydanozu ekleyip bir tasim daha pisirin
5) Fazla yagini kagit havluya birakmis olan kabaklari servis tabagina alin, üzerine domates sosundan gezdirip servis edin
Afiyet olsun :)
22 Aralık 2018 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder