Malzemeler:
- 2 s.b. (kuru) barbunya
- 1/3 ç.b. ayçiçek yagi
- 1 y.k. margarin
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 1 y.k. domates salçasi
- Tuz, kirmizi toz biber
- Sicak su
Hazirlanisi:
1) Barbunyalari üzerini geçecek kadar suda haslayin, tamamen pisirmeyin!
2) Ayri bir tavada yemeklik dogranmis sogani yagda kavurun. Salçayi, tuzu ve kirmizi toz biberi ilave edin
3) Pisip süzülmüs olan barbunyalari tekrar tencereye alin
4) Üzerine salçali soganli karisimi ve yarim ay seklinde dogranmis havuçlari ekleyip suyunu da verin ve kisik ateste yemegi pisirin
5) Pisen barbunya yemeginin altini kapatip en az yarim saat dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun :)
1 Aralık 2018 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder