Malzemeler:
- 1 adet sogan
- 1 kg taze fasulye
- 1 adet domates
- 1 y.k. domates salçasi
- 2-3 y.k. zeytinyagi
- Tuz, karabiber, kirmizi toz biber
- Sıcak su
Hazirlanisi:
1) Yemeklik dogranmis sogani zeytinyaginda kavurun
2) Soganlar pembelesmeye basladiginda yikanmis, kilçiklari temizlenmis ve dilediginiz büyüklükte kesilmis taze fasulyeleri ilave edin
3) Üzerine salçasini, kirmizi toz biberini, karabiberini, tuzunu ve sicak suyunu katip yemegi pismeye birakin
4) Yemek pistikten sonra en az yarim saat dinlendirip sicak servis edin
Afiyet olsun :)
1 Aralık 2018 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder