Malzemeler:
- 3-4 adet kereviz
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 1 adet patates
- 1 y.k. un
- ½ ç.b. zeytinyagi
- 1 adet limonun suyu
- 1 adet kesme seker
- Sicak su
- Tuz
Hazirlanisi:
1) Bir tencerenin içine zeytinyagini ve yemeklik dogranmis sogani alin
2) Üzerine unu ekleyin ve kokusu çikana kadar kavurun
3) Sonra dilediginiz büyüklükte dogranmis patatesi, havuclari ve kerevizleri katip kavurmaya devam edin
4) Üzerini geçecek kadar sicak su ekledikten sonra limon suyunu, sekeri ve tuzunu ilave edip yemegi pismeye birakin
5) Pisen yemegi dinlendirdikten sonra ilik servis edin
Afiyet olsun :)
6 Aralık 2018 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder