Malzemeler:
- 1/3 adet beyaz lahana
- 1 adet sogan
- 4 y.k. ayçiçek yagi
- 2 y.k. margarin
- 1 y.k. domates salçasi
- 1 t.k. kirmizi toz biber
- 1 dis sarimsak
- Elma sirkesi
- Sicak su
- Tuz, karabiber, aci pul biber
Hazirlanisi:
1) Sogani yemeklik dograyip yagda kavurun
2) Üzerine ince dogranmis beyaz lahanayi, salçayi, sarimsagi ve baharatlari ekleyip karistirin
3) Sicak suyunu ve sirkeyi ilave edip pismeye birakin
4) Kapuska pistikten sonra altini kapatip 20-30 dakika dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun :)
24 Mayıs 2019 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder