Malzemeler:
- 500 gr sotelik dana eti
- 3 y.k. ayçiçek yagi
- 1 y.k. un
- 1 adet sogan
- 2 adet kapya biber
- 2 adet çarliston biber
- 2 adet havuç
- 10 adet aci biber tursusu
- 10 adet kültür mantari
- 1 y.k. hardal
- 1 y.k. domates salçasi
- 1 t.k. kekik
- 1 t.k. toz kirmizi biber
- Tuz, karabiber
- Sicak su
- 1 paket pismis eriste
Hazirlanisi:
1) Eti 5 dakika yagda kavurup bir kaba alin ve üzerine unu döküp karistirin
2) Sebzeleri iri sekilde dograyip ayni tencerede yaklasik 2 dakika kadar soteleyin ve salçasini ekleyin
3) Hardali ve baharatlari katip 1 dakika kadar daha kavurun
4) Etleri ve sicak suyunu ilave edip kisik ateste 1-1,5 saat pisirin
5) Iyice pisen yemegi eriste ile birlikte sicak servis edin
Afiyet olsun :)
14 Mayıs 2019 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder