Malzemeler:
- 600 gr kusbasi tavuk gögsü
- 2 adet kapya biber
- 1 kutu konserve mantar
- 1 kutu krema
- 3 y.k. ayçiçek yagi
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Kusbasi tavuk gögsünü derin bir tavaya alip ayçiçek yaginda soteleyin
2) Üzerine bir miktar karabiber serpip tavuklar pisene sotelemeye devam edin
3) Pisen tavuklari bir kevgir yardimiyla tavadan bir kaba alin, ayni tavaya küp seklinde dogranmis kapya biberleri atip onlari da soteleyin
4) Sotelenen biberlerin üzerine dogranmis konserve mantarlari ilave edin ve birkaç kez karistirin
5) Kremayi, pismis kusbasi tavuk gögsünü ve sotelenen sebzelere ekleyip güzelce karistirin ve bir tasim kaynatin
6) Hazir olan kremali mantarli tavugu sicak servis edin
Afiyet olsun :)
15 Mayıs 2019 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder