Malzemeler:
- 4 adet közlenmis patlican
- 2 y.k. ayçiçek yagi
- 1,5 y.k. un
- 1 kase yogurt
- 1 tutam maydanoz
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Közlenmis patlicanlarin kabuklarini soyun ve küçük parçalar haline getirin
2) Daha sonra bir tencerenin içine yagi ve unu alin. Unu biraz kavurduktan sonra içine patlicanlari atip kavurmaya devam edin
3) Tuz ve karabiberle tatlandirdiktan sonra sogumaya birakin
4) Soguduktan sonra yogurdunu ve incecik kiyilmis maydanozu katip karistirin ve servis edin
NOT: Istege göre içine ezilmis sarimsak ekleyebilirsiniz.
Afiyet olsun :)
26 Mayıs 2019 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder