Malzemeler:
- 750 gr balkabagi
- 1 adet patates
- 1 adet sogan
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- Tuz, karabiber
- Sicak su veya tavuk suyu
- 750 gr balkabagi
- 1 adet patates
- 1 adet sogan
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- Tuz, karabiber
- Sicak su veya tavuk suyu
Hazirlanisi:
1. Sebzeleri küp seklinde dograyip yagda soteleyin
2. Üzerine tuzu ve karabiberi ekleyin
3. Suyunu ilave edip çorbayi pismeye birakin
4. Sebzeler tamamen pistiginde çorbayi blenderdan geçirin, biraz dinlendirdikten sicak servis edin
1. Sebzeleri küp seklinde dograyip yagda soteleyin
2. Üzerine tuzu ve karabiberi ekleyin
3. Suyunu ilave edip çorbayi pismeye birakin
4. Sebzeler tamamen pistiginde çorbayi blenderdan geçirin, biraz dinlendirdikten sicak servis edin
NOT: Istege göre içine bir miktar krema ekleyebilirsiniz.
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder