Malzemeler:
- 500 gr Brüksel lahanasi
- 1 adet sogan
- 250 gr tavuk gögüsü
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 1 tatli kasigi kirmizi toz biber
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- Sicak su
- Tuz, karabiber
- 500 gr Brüksel lahanasi
- 1 adet sogan
- 250 gr tavuk gögüsü
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 1 tatli kasigi kirmizi toz biber
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- Sicak su
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Brüksel lahanalarini temizleyip yikayin
1. Brüksel lahanalarini temizleyip yikayin
2. Sogani yemeklik dograyip yagda soteleyin
3. Üzerine minik küpler halinde dogranmis tavuk gögsünü ilave edip sotelemeye devam edin
4. Son olarak Brüksel lahanalarini, salçayi ve baharatlarini katip birkaç kez karistirdiktan sonra suyunu verip kisik ateste pismeye birakin
5. Sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder