11 Aralık 2021 Cumartesi

ETLI TAZE FASÜLYE



Malzemeler:
- 1 adet sogan
- 500 gr taze fasulye
- 200 gr kusbasi dana eti
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- Tuz, karabiber, kirmizi toz biber
- Sicak su

Hazirlanisi:
1. Eti önceden haslayin
2. Ayri bir tencerede küp küp dogranmis sogani yagda kavurun
3. Soganlar pembelesmeye basladiginda yikanmis, kilçiklari temizlenmis ve dilediginiz büyüklükte kesilmis fasülyeleri ilave edin
4. Üzerine haslanmis kusbasi dana etini ekleyin
5. Daha sonra salçasini, kirmizi toz biberini, tuzunu ve sicak suyunu katip yemegi pisirin
6. Yemek pistikten sonra biraz dinlendirip sicak servis edin

Afiyet olsun

0 yorum:

Yorum Gönder