Malzemeler:
- 2 adet kabak
- 2 adet havuç
- 2 adet kapya biberi
- 1/2 cay bardagi zeytinyagi
- Tuz
- 2 adet kabak
- 2 adet havuç
- 2 adet kapya biberi
- 1/2 cay bardagi zeytinyagi
- Tuz
Yogurt icin:
- 500 gr yogurt
- 2 dis sarimsak
- Tuz
- 500 gr yogurt
- 2 dis sarimsak
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Sebzeleri dilediginiz büyüklükte dograyip bir kaba alin ve üzerine yag ve tuz gezdirip harmanlayin
2. Yagli kagitla kaplanmis tepsiye aktarip önceden isitilmis 250 derecelik firinda pismeye birakin
3. Sosu için ezilmis sarimsaklari yogurt ve tuzla karistirin ve servis tabagina yayin
4. Üzerine sebzeleri dizip servis edin
1. Sebzeleri dilediginiz büyüklükte dograyip bir kaba alin ve üzerine yag ve tuz gezdirip harmanlayin
2. Yagli kagitla kaplanmis tepsiye aktarip önceden isitilmis 250 derecelik firinda pismeye birakin
3. Sosu için ezilmis sarimsaklari yogurt ve tuzla karistirin ve servis tabagina yayin
4. Üzerine sebzeleri dizip servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder