31 Ocak 2024 Çarşamba

CHILI SOSLU SEBZELI ET YANINDA SARIMSAKLI BUGDAY PILAVI



Malzemeler:
- 500 gr dana eti
- 2 adet havuç
- 1/2 adet kücük boy lahana
- 1 adet kapya paprika
- 2 adet carliston biberi
- 2 dis sarimsak
- 1 cay bardagi misir
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 2-3 yemek kasigi chili sosu
- Tuz, karabiber

Hazirlanisi:
1. Sebzeleri kesip ayri ayri soteleyin
2. Etler dograyip wok tavasinda sarimsak ve baharatlarla birlikte soteleyin
3. Sebzeleri etlere ekleyip chili sosunu ilave edin, hepsini harmanlayin ve 5 dakika kadar pisirin
4. Chili soslu sebzeli eti sarimsakli bugday pilaviyla sicak servis edin

Afiyet olsun

0 yorum:

Yorum Gönder