Malzemeler:
- 500 gr dana eti
- 2 adet havuç
- 500 gr dana eti
- 2 adet havuç
- 1/2 adet kücük boy lahana
- 1 adet kapya paprika
- 2 adet carliston biberi
- 2 dis sarimsak
- 1 cay bardagi misir
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 2-3 yemek kasigi chili sosu
- Tuz, karabiber
- 1 adet kapya paprika
- 2 adet carliston biberi
- 2 dis sarimsak
- 1 cay bardagi misir
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 2-3 yemek kasigi chili sosu
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Sebzeleri kesip ayri ayri soteleyin
2. Etler dograyip wok tavasinda sarimsak ve baharatlarla birlikte soteleyin
3. Sebzeleri etlere ekleyip chili sosunu ilave edin, hepsini harmanlayin ve 5 dakika kadar pisirin
4. Chili soslu sebzeli eti sarimsakli bugday pilaviyla sicak servis edin
1. Sebzeleri kesip ayri ayri soteleyin
2. Etler dograyip wok tavasinda sarimsak ve baharatlarla birlikte soteleyin
3. Sebzeleri etlere ekleyip chili sosunu ilave edin, hepsini harmanlayin ve 5 dakika kadar pisirin
4. Chili soslu sebzeli eti sarimsakli bugday pilaviyla sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder