Malzemeler:
- 1 kg dana kontrafile
- 1 adet sogan
- 1 kg dana kontrafile
- 1 adet sogan
- 2 adet carliston biberi
- 1/2 çay bardagi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 1 yemek kasigi biber salçasi
- 1 tatli kasigi kekik
- 1 tatli kasigi pul biber
- 1 yemek kasigi tuzlu sebze çesnisi
- 1 çay kasigi karabiber
- 1/4 demet maydanoz
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Dana kontrafile için soganlari ve biberleri dograyip tepsiye dizin, üzerine etleri yerlestirin ve ince kiyilmis maydanozu serpin
2. Sosu için kalan tüm malzemeleri bir kasede karistirip sebzeli etin üzerine gezdirin
3. Tepsinin üzerini alüminyum folyoyla örtün, yemegi önceden isitilmis 200 derecelik firina verin ve 60-75 dakika kadar pisirin
4. Hazir olan dana kontrafileyi nohutlu arpa sehriye pilaviyla sicak servis edin
- 1/2 çay bardagi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 1 yemek kasigi biber salçasi
- 1 tatli kasigi kekik
- 1 tatli kasigi pul biber
- 1 yemek kasigi tuzlu sebze çesnisi
- 1 çay kasigi karabiber
- 1/4 demet maydanoz
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Dana kontrafile için soganlari ve biberleri dograyip tepsiye dizin, üzerine etleri yerlestirin ve ince kiyilmis maydanozu serpin
2. Sosu için kalan tüm malzemeleri bir kasede karistirip sebzeli etin üzerine gezdirin
3. Tepsinin üzerini alüminyum folyoyla örtün, yemegi önceden isitilmis 200 derecelik firina verin ve 60-75 dakika kadar pisirin
4. Hazir olan dana kontrafileyi nohutlu arpa sehriye pilaviyla sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder