Malzemeler:
- 500 gr mantar
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 4 adet domates
- 1-2 dis sarimsak
- 1 adet kesme seker
- 1 tutam maydanoz
- Tuz
- 500 gr mantar
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 4 adet domates
- 1-2 dis sarimsak
- 1 adet kesme seker
- 1 tutam maydanoz
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Temizlenmis ve dilimlenmis mantarlari yagda soteleyin
2. Üzerine sarimsagi ve tuzu ekleyip sotelemeye devam edin
3. Dogranmis domatesleri ve kesme sekeri katip 5 dakika kadar daha pisirin
4. Altini kapatin, üzerine ince kiyilmis maydanozu serpip servis edin
1. Temizlenmis ve dilimlenmis mantarlari yagda soteleyin
2. Üzerine sarimsagi ve tuzu ekleyip sotelemeye devam edin
3. Dogranmis domatesleri ve kesme sekeri katip 5 dakika kadar daha pisirin
4. Altini kapatin, üzerine ince kiyilmis maydanozu serpip servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder