Malzemeler:
- 750 gr cali fasulye
- 8 dal taze sogan
- 4 adet büyük domates
- 2 adet sarimsak
- 1 adet kesme seker
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- 1/2 adet limonun suyu
- Tuz
- Sicak su
- 750 gr cali fasulye
- 8 dal taze sogan
- 4 adet büyük domates
- 2 adet sarimsak
- 1 adet kesme seker
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- 1/2 adet limonun suyu
- Tuz
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Fasulyelerini temizleyip dilediginiz büyüklükte kesin
2. Tencereye sirasiyla yemeklik dogranmis sogan, fasulye, küp seklinde dogranmis domates olacak sekilde dizin
3. Bu islemi tüm sebzeler bitene kadar sirayla tekrarlayin
4. Son olarak üzerine ezilmis sarimsaklari, sekeri, tuzu, yagi, limon suyunu ve sicak suyu ilave edip pismeye birakin
1. Fasulyelerini temizleyip dilediginiz büyüklükte kesin
2. Tencereye sirasiyla yemeklik dogranmis sogan, fasulye, küp seklinde dogranmis domates olacak sekilde dizin
3. Bu islemi tüm sebzeler bitene kadar sirayla tekrarlayin
4. Son olarak üzerine ezilmis sarimsaklari, sekeri, tuzu, yagi, limon suyunu ve sicak suyu ilave edip pismeye birakin
5. Pisen fasülyeyi domatesli bugday pilavi ve sarimsakli köz biber tursusuyla servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder