Malzemeler:
- 1 kg yufka
- 1 kg yufka
- 8 adet sogan
- 600 gram dana kiyma
- 1 cay bardagi aycicekyagi
- 2 tatli kasigi pul biber
- Tuz
- Karabiber
Ici ve üzeri icin:
- 1 su bardagi aycicekyagi
Hazirlanisi:
1. Soganlari ince dograyip yagda soteleyin
Hazirlanisi:
1. Soganlari ince dograyip yagda soteleyin
2. Üzerine kiymayi ve baharatlari katip sotelemeye devam edin ve atesten alip sogumaya birakin
3. Yufkalari ortadan bölüp üzerine yag gezdirin ve genis kismina kiymali harctan koyup rulo yapin
4. Yaglanmis tepsiye elde ettiginiz rulolari orta kismindan baslayarak dizin
5. Bütün yufkalari bu sekilde yaptiktan sonra tekrar yag gezdirip önceden isitilmis 220°C derecelik firinda üzeri ve alti kizarana kadar pisirin
6. Hafif ilindiktan sonra servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder