Malzemeler:
- 1 adet orta boy kereviz
- 1 adet kapya biberi
- 1 adet orta boy kereviz
- 1 adet kapya biberi
- 1 adet carliston biberi
- 1 adet havuç
- 1 adet havuç
- 1 adet sogan
- 2 yemek kasigi un
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1,5 L sicak su
- 2 yemek kasigi un
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1,5 L sicak su
- 1 tatli kasigi tuzlu sebze cesnisi
- Tuz, karabiber
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Bütün sebzeleri robottan gecirip yag ile birlikte tencereye alip kavurun
2. Üzerine unu, baharatlari ve suyunu ekleyip pismeye birakin
3. Sebzeler pistiginde sicak servis edin
1. Bütün sebzeleri robottan gecirip yag ile birlikte tencereye alip kavurun
2. Üzerine unu, baharatlari ve suyunu ekleyip pismeye birakin
3. Sebzeler pistiginde sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder