Malzemeler:
- 1/2 adet kücük boy beyaz lahana
- 2 adet rendelenmis havuç
- 3 yemek kasigi sogan tuzsusu
- 1/2 adet kücük boy beyaz lahana
- 2 adet rendelenmis havuç
- 3 yemek kasigi sogan tuzsusu
- 1/8 demet maydanoz
Sos için:
- 6 yemek kasigi mayonez
- 1 yemek kasigi bal
- 1.5 tatli kasigi tuz
- 1 adet limonun suyu
- 1 yemek kasigi üzüm veya elma sirkesi
- 6 yemek kasigi mayonez
- 1 yemek kasigi bal
- 1.5 tatli kasigi tuz
- 1 adet limonun suyu
- 1 yemek kasigi üzüm veya elma sirkesi
Hazirlanisi:
1. Sebzeleri derin bir kaba alin ve ayri bir kabin icinde sosu hazirlayin
2. Sos için bütün malzemeleri bir kaba alip çirpin ve lahanali havuclarin üzerine gezdirip harmanlayin
3. 30 dakika buzdolabinda beklettikten sonra servis edin
1. Sebzeleri derin bir kaba alin ve ayri bir kabin icinde sosu hazirlayin
2. Sos için bütün malzemeleri bir kaba alip çirpin ve lahanali havuclarin üzerine gezdirip harmanlayin
3. 30 dakika buzdolabinda beklettikten sonra servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder