Malzemeler:
• 1 kupa buğday
• 3 y.k. sıvı yağ
• 2 y.k. margarin
• 1 adet sogan
• 2 adet havuç
• 1 kase mantar
• 3 adet domates
• 1 adet kesme șeker
• 1 y.k. domates salçası
• 1 t.k. köri
• 1 t.k. kırmızı toz biber
• Tuz
• Karabiber
• 2 kupa sıcak su
Hazirlanisi:
Yayık bir tencereye sıvı yağ ve margarini koyup eritin. Daha sonra içine doğranmıș soğanı ekleyip kavurmaya bașlayın. Biraz kavurduktan sonra doğranmıș havuçları, mantarları ve buğdayı ekleyin. Doğranmıș domatesleri, domates salçasını, köriyi, kırmızı toz biberi, șekeri, karabiberi, tuzu ve suyu ilave edip pișmeye bırakın. Piștikten sonra demlendirin. Tercihe göre ister soğuk, ister sıcak servis edin.
Afiyet olsun :)
10 Kasım 2015 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder