Malzemeler:
- 1 kg Brüksel lahanasi
- 2 s.b. sirke
- 4,5 s.b. (önceden kaynatilip ilitilmis) su
- 4 y.k. tuz
- 4 y.k. toz seker
- 6 dis sarimsak
- Dereotu
Hazirlanisi:
1) Brüksel lahanalarinin disarisindaki yapraklarini soyun ve köklerini kesin
2) Kavanozlarin dibine ikiser dis sarimsak ve bir tutam dereotu ekleyin
3) Kavanozlari Brüksel lahanalariyla doldurun ve üzerine tekrar birer dis sarimsak ve bir tutam dereotu ilave edin
4) Ayri bir kabin içinde hazirlamis oldugunuz tursu suyunu kavanozlara doldurun ve kapagini kapatip en az 1 ay beklettikten sonra tüketin
Afiyet olsun :)
27 Kasım 2015 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder