Malzemeler:
• 1 adet büyük karnabahar
• 3 y.k. margarin
• Tuz
• Karabiber
• 1 tutam maydanoz
Hazirlanisi:
Bir adet karnabaharı önce çiçeklere, daha sonra uzunlamasına parçalara bölün. Böldükten sonra bir teflon tavada margarini eritin ve karnabaharları içine atın. Karabiberini ve tuzunu ilave edip, ara sıra karıștırın. Biraz sotelendikten sonra yumușadığını anlayacaksınız, ama yinede tadına bakmayı ihmal etmeyin. Piștiğini anladığınızda üzerine kıyılmıș maydanozu ilave edin ve altını kapatın.
NOT: İster soğuk, ister sıcak servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun :)
24 Kasım 2015 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder