Malzemeler:
- 1 adet sogan
- 500 gr fasülye
- 200 gr kusbasi dana eti
- 1 y.k. domates salçasi
- 2 y.k. ayçiçek yagi
- Tuz, karabiber, kirmizi toz biber
- Sıcak su
Hazirlanisi:
1) Eti önceden haslayin
2) Ayri bir tencerede küp küp dogranmis sogani yagda kavurun
3) Soganlar pembelesmeye basladiginda yikanmis, kilçiklari temizlenmis ve dilediginiz büyüklükte kesilmis fasülyeleri ilave edin
4) Üzerine haslanmis kusbasi dana etini ekleyin
5) Daha sonra salçasini, kirmizi toz biberini, tuzunu ve sicak suyunu katip yemegi pisirin. Yemek pistikten sonra biraz dinlendirip sicak servis edin
Afiyet olsun :)
24 Ağustos 2018 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder