Malzemeler:
- 1 kase brokoli
- 1 kase karnabahar
- 1 kase Brüksel lahanasi
- 1 kase yogurt
- 1 dis sarimsak
- 1 y.k. biber veya domates salçasi
- 1 y.k. zeytinyagi
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Sebzeleri ayri ayri hafif tuzlu suda çok fazla yumusamayacak sekilde haslayin
2) Hazir olan sebzeleri servis tabagina alin
3) Ayri bir kasede yogurdu bir miktar tuz ve ezilmis sarimsakla karistirin ve sebzelerin üzerine dökün
4) Küçük bir tavada salçayi tuz, karabiber ve zeytinyaginla biraz kavurun, yogurdun üzerine gezdirin ve yemegi servis edin
Afiyet olsun :)
18 Ağustos 2018 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder