Malzemeler:
- 1 kg kusbasi dana eti
- 2 adet kirmizi paprika
- ½ ç.b. ayçiçek yagi
- 2 dis sarimsak
- Tuz, karabiber, kuru kekik
Hazirlanisi:
1) Kusbasi dogranmis dana etini yag, karabiber ve ezilmis sarimsaklarla birlikte derin bir tavaya alip kavurun
2) Et suyunu salip tekrar çektikten sonra üzerine iri dogranmis kirmizi biberleri ekleyin ve pisirmeye devam edin
3) Et kendi suyunu tamamen çektikten sonra hala çig ise üzerine bir miktar sicak su ekleyerek pisirme islemine devam edebilirsiniz
4) Son olarak etin tuzunu ve kekigini ekleyip karistirin ve altini kapatip biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun :)
22 Ağustos 2018 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder