8 Aralık 2022 Perşembe

ZEYTINYAGLI KEREVIZ



Malzemeler:
- 2 adet kereviz
- 1 adet havuç
- 1 adet sogan
- 4 yemek aksigi zeytinyagi
- 1/2 limonun suyu
- 1 adet portakalin suyu
- 1 su bardagi tavuk suyu
- 1 tatli kasigi seker
- Sicak su
- Tuz
- Dereotu

Hazirlanisi:
1. Bir tencerenin içine zeytinyagini alin ve üzerine dogranmis sogani ve havucu ekleyin
2. Elma dilimi sekilde kesilmis kerevizleri tencereye yerlestirip üzerini geçecek kadar sicak su ve tavuk suyunu ekledikten sonra limonu, portakal suyunu, sekeri ve tuzu ilave edin
3. Pistikten sonra biraz dinlendirip dereotuyla servis edin

Afiyet olsun

0 yorum:

Yorum Gönder