Malzemeler:
- 2 adet kabak
- 1 adet havuç
- 1 adet orta boy patates
- 1 adet sogan
- 2 adet yumurta
- 4 yemek kasigi un
- 2 adet kabak
- 1 adet havuç
- 1 adet orta boy patates
- 1 adet sogan
- 2 adet yumurta
- 4 yemek kasigi un
- 2 yemek kasigi galeta unu
- 1/2 cay kasigi karbonat
- 1 tatli kasigi toz seker
- 1 çay kasigi karabiber
- 1 tatli kasigi tuz
- 1 çay kasigi karabiber
- 1 tatli kasigi tuz
Kizartmak için sivi yag
Hazirlanisi:
1. Kabaklari rendeleyip bir kabin içine alin
2. Üzerine diger sebzeleri rendeleyin
3. Karbonati ve baharatlari ilave edin
4. Yumurtayi ve unu ekledikten sonra güzelce karistirin
5. Elde ettiginiz karisimdan birer yemek kasigi alip kizgin yagda kizartin ve sicak servis edin
1. Kabaklari rendeleyip bir kabin içine alin
2. Üzerine diger sebzeleri rendeleyin
3. Karbonati ve baharatlari ilave edin
4. Yumurtayi ve unu ekledikten sonra güzelce karistirin
5. Elde ettiginiz karisimdan birer yemek kasigi alip kizgin yagda kizartin ve sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder