Malzemeler:
- 400 gr karnabahar
- 200 gr toz seker
- 300 ml beyaz sirke
- 2 çay kasigi tane karabiber
- 2 çay kasigi pul biber (aci)
- 2 tatli kasigi tuz
- 2 tatli kasigi hardal tohumu
- 400 gr karnabahar
- 200 gr toz seker
- 300 ml beyaz sirke
- 2 çay kasigi tane karabiber
- 2 çay kasigi pul biber (aci)
- 2 tatli kasigi tuz
- 2 tatli kasigi hardal tohumu
Hazirlanisi:
1. Karnabaharlar hariç bütün malzemeleri bir tencereye alip kaynatin
2. Karnabaharlar ciceklere ayirip kaynayan sirkeli karisima ekleyip karistirarak karnabaharlarin renkleri degisene kadar pisirin
3. Altini kapatip karnabaharlari suyuyla birlikte bir kavanoza doldurun
4. Kapagini örtüp sogumaya birakin ve 1 gün buzdolabinda beklettikten sonra tüketin
1. Karnabaharlar hariç bütün malzemeleri bir tencereye alip kaynatin
2. Karnabaharlar ciceklere ayirip kaynayan sirkeli karisima ekleyip karistirarak karnabaharlarin renkleri degisene kadar pisirin
3. Altini kapatip karnabaharlari suyuyla birlikte bir kavanoza doldurun
4. Kapagini örtüp sogumaya birakin ve 1 gün buzdolabinda beklettikten sonra tüketin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder