Malzemeler:
- 4 adet carliston biber
- 4 adet carliston biber
- 1 adet kapya biberi
- 1/2 kangal sucuk
- 3 adet büyük boy domates
- 3 yemek kasigi tereyagi
- Tuz
- Pul biber
- 3 adet büyük boy domates
- 3 yemek kasigi tereyagi
- Tuz
- Pul biber
Hazirlanisi:
1. Biberleri dilediginiz büyüklükte dograyip yagda kavurun
1. Biberleri dilediginiz büyüklükte dograyip yagda kavurun
2. Dogranmis sucuklari ekleyip pisirmeye devam edin
3. Üzerine kabuklari soyulup küp seklinde dogranmis domatesleri ilave edin
4. Tuzla ve pul biberle tatlandirip kisik ateste eriyene kadar pisirin
3. Üzerine kabuklari soyulup küp seklinde dogranmis domatesleri ilave edin
4. Tuzla ve pul biberle tatlandirip kisik ateste eriyene kadar pisirin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder