Malzemeler:
- 1 kg tavuk gögüsü
- 3 adet kapya biber
- 1 kg tavuk gögüsü
- 3 adet kapya biber
- 6 adet carliston biberi
- 3-4 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 su bardagi chili sosu
- 1 tutam maydanoz
- 3-4 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 su bardagi chili sosu
- 1 tutam maydanoz
- 1 tatli kasigi tavuk baharati
- Tuz, karabiber, kekik
- Tuz, karabiber, kekik
Hazirlanisi:
1. Dogranmis tavuk gögüslerini bir miktar karabiberle yagda soteleyin ve kendi suyunu çekene kadar kisik ateste pismeye birakin
2. Üzerine biberleri iri jülyen seklinde kesip al dente olacak sekilde pisirin
3. Üzerine chili sos, 1/2 çay bardagi sicak su, tuz, karabiber, tavuk baharati ve bir miktar kekik ekleyip karistirin
4. Birkaç dakika bu sekilde pisirdikten sonra chili soslu etin altini kapatin, üzerine kiyilmis maydanozu ekleyip karistirin
1. Dogranmis tavuk gögüslerini bir miktar karabiberle yagda soteleyin ve kendi suyunu çekene kadar kisik ateste pismeye birakin
2. Üzerine biberleri iri jülyen seklinde kesip al dente olacak sekilde pisirin
3. Üzerine chili sos, 1/2 çay bardagi sicak su, tuz, karabiber, tavuk baharati ve bir miktar kekik ekleyip karistirin
4. Birkaç dakika bu sekilde pisirdikten sonra chili soslu etin altini kapatin, üzerine kiyilmis maydanozu ekleyip karistirin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder