Malzemeler:
- 3-4 dal pirasa
- 2 adet havuç
- 1 adet patates
- 1 dal kereviz sapi
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 6 su bardagi tavuk suyu
- Tuz, karabiber
- 3-4 dal pirasa
- 2 adet havuç
- 1 adet patates
- 1 dal kereviz sapi
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 6 su bardagi tavuk suyu
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Iri dogranmis sebzeleri bir tencereye alip yagda 1-2 dakika kadar soteleyin
2. Üzerine tavuk suyunu ekleyin
3. Tuz ve karabiberle tatlandirip çorbayi pismeye birakin
4. Pisen çorbayi blenderdan geçirin ve sicak servis edin
1. Iri dogranmis sebzeleri bir tencereye alip yagda 1-2 dakika kadar soteleyin
2. Üzerine tavuk suyunu ekleyin
3. Tuz ve karabiberle tatlandirip çorbayi pismeye birakin
4. Pisen çorbayi blenderdan geçirin ve sicak servis edin
NOT: Corbanizin kivami kalin olursa blenderdan geçirdikten sonra bir miktar su ekleyip bir tasim daha kaynatabilirsiniz.
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder