Malzemeler:
- 1/2 demet dereotu
- 200 gr beyaz peynir
- 4 yemek kasigi süzme yogurt
- 1/2 demet dereotu
- 200 gr beyaz peynir
- 4 yemek kasigi süzme yogurt
- 2 yemek kasigi normal yogurt
- 1 dis sarimsak
- Tuz
- 1 dis sarimsak
- Tuz
- Zeytinyagi
Hazirlanisi:
1. Incecik kiyilmis dereotunu, ezilmis sarimsagi, ezilmis peyniri, normal yogurdu ve süzme yogurdu bir kaba alin
2. Üzerine bir miktar tuz ilave edip güzelce karistirin
3. Hazir olan haydariyi buzdolabinda biraz dinlendirdikten sonra servis tabagina aktarin
4. Üzerine zeytinyagi gezdirip soguk servis edin
1. Incecik kiyilmis dereotunu, ezilmis sarimsagi, ezilmis peyniri, normal yogurdu ve süzme yogurdu bir kaba alin
2. Üzerine bir miktar tuz ilave edip güzelce karistirin
3. Hazir olan haydariyi buzdolabinda biraz dinlendirdikten sonra servis tabagina aktarin
4. Üzerine zeytinyagi gezdirip soguk servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder