Malzemeler:
- 300 gr kestane mantari
- 1 bag ispanak
- 1 adet kücük boy sogan
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- Tuz, karabiber
- 1/8 adet muskat cevizi
- 6 yemek kasigi yogurt
- 1 dis sarimsak
- 1 bag ispanak
- 1 adet kücük boy sogan
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- Tuz, karabiber
- 1/8 adet muskat cevizi
- 6 yemek kasigi yogurt
- 1 dis sarimsak
Hazirlanisi:
1. Temizlenmis kestane mantarlarini dograyip yagda soteleyin
1. Temizlenmis kestane mantarlarini dograyip yagda soteleyin
2. Üzerine yarim halka seklinde dogranmis soganlari ekleyin
3. Iri dogranmis ispanaklari ilave edip kavurmaya devam edin
4. Tuz, karabiber ve muskat ceviziyle tatlandirip sogumaya birakin
5. Servis tabagina sarimsakli yogurdu alip mantarli ispanaklari yerlestirin ve servis edin
3. Iri dogranmis ispanaklari ilave edip kavurmaya devam edin
4. Tuz, karabiber ve muskat ceviziyle tatlandirip sogumaya birakin
5. Servis tabagina sarimsakli yogurdu alip mantarli ispanaklari yerlestirin ve servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder