Malzemeler:
- 10 adet közlenmis kapya biberi
- 2 dis sarimsak
- 250 gr yogurt
- 10 adet közlenmis kapya biberi
- 2 dis sarimsak
- 250 gr yogurt
- 250 gr süzme yogurt
- Tuz
Sosu icin:
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 yemek kasigi cok aci pul biber
- 1/2 cay bardagi ceviz ici
Hazirlanisi:
1. Közlenmis biberleri soyup küp seklinde dograyin ve havanda bir miktar ezin
2. Ayri bir kabin içinde yogurdu, ezilmis sarimsaklari ve tuzu karistirin
3. Biberleri de ilave edip harmanladiktan sonra servis tabagina yayin
1. Közlenmis biberleri soyup küp seklinde dograyin ve havanda bir miktar ezin
2. Ayri bir kabin içinde yogurdu, ezilmis sarimsaklari ve tuzu karistirin
3. Biberleri de ilave edip harmanladiktan sonra servis tabagina yayin
4. Üzerine cevizli acili yag gezdirip servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder