Malzemeler:
- 6 adet biber
- 3 yemek kasigi aycicekyagi
- 2 yemek kasigi un
- 2 su bardagi süt
- 200 gr kasar peyniri
- Tuz
- Karabiber
- 6 adet biber
- 3 yemek kasigi aycicekyagi
- 2 yemek kasigi un
- 2 su bardagi süt
- 200 gr kasar peyniri
- Tuz
- Karabiber
Üzeri icin:
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 1 tatli kasigi toz biber
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 1 tatli kasigi toz biber
Hazirlanisi:
1. Biberleri ince dograyip yagda soteleyin
2. Üzerine unu ekleyip kavurmaya devam edin
3. Sütü ilave edip akiskan bir sos elde edin
4. Kasar peynirini, tuzu ve karabiberi katip 2 dakika daha pisirin
5. Ayri bir tavada tereyagini toz biberle karistirip üzerine gezdirin ve sicak servis edin
1. Biberleri ince dograyip yagda soteleyin
2. Üzerine unu ekleyip kavurmaya devam edin
3. Sütü ilave edip akiskan bir sos elde edin
4. Kasar peynirini, tuzu ve karabiberi katip 2 dakika daha pisirin
5. Ayri bir tavada tereyagini toz biberle karistirip üzerine gezdirin ve sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder