6 Mayıs 2024 Pazartesi

HAVUC YOGURTLAMASI



Malzemeler:
- 4 adet havuc
- 2 adet sogan
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 cay kasigi karabiber
- 1 cay kasigi tuz
-1 cay kasigi toz sarimsak

Yogurt icin:
- 3 yemek kasigi yogurt
- 3 yemek kasigi süzme yogurt
- Tuz

Aci yag icin
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi aci toz biber

Hazirlanisi:
1. Havuclari dilediginiz gibi dilimleyip al dente haslayin
2. Ayri bir tavada ince dogranmis soganlari soteleyin ve haslanmis havuclari ekleyin
3. Baharatlarla tatlandirip yogurt ile servis tabagana alin
4. Üzerine aci yag gezdirip servis edin

Afiyet olsun

0 yorum:

Yorum Gönder