Malzemeler:
- 4 adet havuc
- 4 adet havuc
- 2 adet sogan
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 cay kasigi karabiber
- 1 cay kasigi tuz
-1 cay kasigi toz sarimsak
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 cay kasigi karabiber
- 1 cay kasigi tuz
-1 cay kasigi toz sarimsak
Yogurt icin:
- 3 yemek kasigi yogurt
- 3 yemek kasigi süzme yogurt
- Tuz
- 3 yemek kasigi yogurt
- 3 yemek kasigi süzme yogurt
- Tuz
Aci yag icin
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi aci toz biber
Hazirlanisi:
1. Havuclari dilediginiz gibi dilimleyip al dente haslayin
2. Ayri bir tavada ince dogranmis soganlari soteleyin ve haslanmis havuclari ekleyin
3. Baharatlarla tatlandirip yogurt ile servis tabagana alin
1. Havuclari dilediginiz gibi dilimleyip al dente haslayin
2. Ayri bir tavada ince dogranmis soganlari soteleyin ve haslanmis havuclari ekleyin
3. Baharatlarla tatlandirip yogurt ile servis tabagana alin
4. Üzerine aci yag gezdirip servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder