6 Mayıs 2024 Pazartesi

BOL LIMONLU ZEYTINYAGLI TAZE FASULYE



Malzemeler:
- 750 gr cali fasulye
- 1 adet sogan
- 3 adet büyük domates
- 2 adet sarimsak
- 1 tatli kasigi toz seker
- 1 çay bardagi zeytinyagi
- 2 adet limonun suyu
- Tuz
- Sicak su

Hazirlanisi:
1. Fasulyelerini temizleyip dilediginiz büyüklükte kesin
2. Tencereye sirasiyla yemeklik dogranmis sogan, fasulye, küp seklinde dogranmis domates olacak sekilde dizin
3. Bu islemi tüm sebzeler bitene kadar sirayla tekrarlayin
4. Son olarak üzerine ezilmis sarimsaklari, sekeri, tuzu, yagi, limon suyunu ve sicak suyu ilave edip pismeye birakin
5. Ilik servis edin

Afiyet olsun

0 yorum:

Yorum Gönder