Malzemeler:
- 2 adet sogan
- 2 demet semizotu
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 su bardagi süzme yogurt
- 2 demet semizotu
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 su bardagi süzme yogurt
- 1 su bardagi yogurt
- 1 dis sarimsak
- 1 cay kasigi toz seker
- Tuz
- 1 dis sarimsak
- 1 cay kasigi toz seker
- Tuz
Üzeri icin:
- Zeytinyagi
- Aycekirdegi
Hazirlanisi:
1. Soganlari ince dograyip yagda kavurun
2. Üzerine semizotunu, tuz ve toz sekerle tatlandirin
3. Kisik ateste pismeye birakin
4. Soguduktan sonra sarimsakli yogurtla karistirip servis tabagina alin
5. Üzerine zeytinyagi ve aycekirdegi serpip servis edin
1. Soganlari ince dograyip yagda kavurun
2. Üzerine semizotunu, tuz ve toz sekerle tatlandirin
3. Kisik ateste pismeye birakin
4. Soguduktan sonra sarimsakli yogurtla karistirip servis tabagina alin
5. Üzerine zeytinyagi ve aycekirdegi serpip servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder