Malzemeler:
- 3 adet patates
- 1 adet sogan
- 2 yemek kasigi un
- 1 adet yumurta
- 2 yemek kasigi krema
- Tuz, karabiber, muskat cevizi
- 3 adet patates
- 1 adet sogan
- 2 yemek kasigi un
- 1 adet yumurta
- 2 yemek kasigi krema
- Tuz, karabiber, muskat cevizi
Kizartmak için: ayçiçek yagi
Hazirlanisi:
1. Yumurtayi ve kremayi bir kabin içine alip çirpin
2. Üzerine unu, baharatlari, incecik kiyilmis sogani ve rendelenmis patatesleri ilave edip karistirin
3. Hazir olan harci 1 parmak kalinliginda olacak sekilde yaglanmis bir tavaya yayin ve iki tarafinida kizartip sicak veya ilik servis edin
1. Yumurtayi ve kremayi bir kabin içine alip çirpin
2. Üzerine unu, baharatlari, incecik kiyilmis sogani ve rendelenmis patatesleri ilave edip karistirin
3. Hazir olan harci 1 parmak kalinliginda olacak sekilde yaglanmis bir tavaya yayin ve iki tarafinida kizartip sicak veya ilik servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder