3 Mayıs 2024 Cuma

ETLI BEZELYE YEMEGI



Malzemeler:
- 650 gr taze bezelye
- 300 gr dana kusbasi
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- ½ yemek kasigi domates salçasi
- ½ yemek kasigi biber salçasi
- 1 tutam maydanoz
- 3 yemek kasigi ayçiçek yagi
- Tuz, karabiber
- Sicak su

Hazirlanisi:
1. Dana kusbasiyi yagda soteleyin, üzerine yemeklik dogranmis sogani ilave edin
2. Ayiklanmis taze bezelyeyi, dogranmis havuçlari ve kiyilmis maydanozu, salçalari ve baharatlari ekleyip 1-2 dakika daha soteledikten sonra sicak suyunu katip yemegi kisik ateste pismeye birakin
3. Biraz dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz

Afiyet olsun

0 yorum:

Yorum Gönder