Malzemeler:
- 2 y.k. ayçiçek yagi
- ½ adet sogan
- 3-4 adet havuç
- 1 y.k. domates salçasi
- 2 s.b. tavuk suyu
- 2 s.b. sicak su
- 1 tutam taze nane
- 1 ç.b. arpa sehriye
- Tuz
- Karabiber
Hazirlanisi:
1) Minik dogranmis sogani ve havuçlari yagda soteleyin, salçasini ilave edip soteleme islemine devam edin
2) Üzerine tavuk suyunu ve sicak suyu ilave edip havuçlar pisene kadar pisirin
3) Sehriyeyi ve baharatlari da ekleyip 5-7 dakika kadar daha kaynatin ve yaklasik 10 dakika dinlendirdikten sonra servis edin
Afiyet olsun :)
23 Ekim 2015 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder