Malzemeler:
• 1 kg Brüksel lahanası
• 200 gr kıyma
• 1 y.k. margarin
• 2 y.k. sıvı yağ
• 1 adet soğan
• 1 adet büyük havuç
• 1 y.k. domates salçası
• 1 t.k. kırmızı toz biber
• Karabiber
• Tuzlu sebze çeșnisi
• Sıcak su
Hazirlanisi:
Margarini ve sıvı yağını bir tencereye alın. Üzerine doğranmıș soğanı, havucu ve kıymayı ekleyip kavurmaya bașlayın. Domates salçasını, kırmızı toz biberi ve karabiberi ekledikten sonra Brüksel lahanalarını ilave edin. Biraz karıștırdıktan sonra tuzlu sebze çeșnisini ve sıcak suyunu katıp pișmeye bırakın. Yemeğiniz piștiğinde servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun :)
4 Ekim 2015 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder